For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Vols ser enginyera industrial?
Contacte
 
CA ES

Vols ser enginyera industrial?

Vols ser enginyera industrial?

Les alumnes de cicle superior de Primària han tingut l’oportunitat de poder anar a fer unes pràctiques de tecnologia a la UPC de Terrassa.  La professora i investigadora  Núria Salan Ballesteros va brindar una ocasió única a les alumnes de la nostra escola fent-les participar en uns tallers sobre material i les seves propietats en el Departament de Ciència dels Materials e Ingeriria Metal·lúrgica de la Universitat Politècnica de Catalunya. En el laboratori, van identificar polímers, es van familaritzar amb la màquina de tracció i van fer microscòpia electrònica. També van visitar el laboratori d’aeronàutica, el d’enginyeria tèxtil i la paperera.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto