For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Vols rebre la newsletter de Pineda en el teu e-mail cada dijous?
Contacte
 
CA ES

Vols rebre la newsletter de Pineda en el teu e-mail cada dijous?

Vols rebre la newsletter de Pineda en el teu e-mail cada dijous?

Tal i com us vam avançar a la darrera reunió de pares, aquest mes de maig hem posat en marxa un nou vehicle de comunicació a l’escola: la newsletter de Pineda, on podreu llegir tots els comunicats de la setmana (avisos d’activitats, informació del festival, materials necessaris, etc.). La rebreu cada dijous al vespre en el vostre correu electrònic.

Per tal de rebre-la correctament, cal que feu els següents passos en el vostre correu electrònic (és preferible fer-ho des d’un ordinador):

  1. Anar a CONTACTES
  2. Afegir com a CONTACTE NOU l’adreça pineda@pineda.es

Si tot i així no rebeu la newsletter, podeu posar-vos en contacte amb Pedro Ramírez, del Departament de Comunicació, a través del mail p.ramirez@pineda.es.

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto