Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Vols cursar un trimestre a The Rosemont Secondary School for Girls d'Irlanda?
Contacte
 
CA ES

Vols cursar un trimestre a The Rosemont Secondary School for Girls d'Irlanda?

Vols cursar un trimestre a The Rosemont Secondary School for Girls d'Irlanda?

Arrenca el programa d'immersió llingüística

a l'estranger per a alumnes de Pineda


Pineda aposta pels idiomes i ofereix per primera vegada a les alumnes de 5è i 6è de Primària i les de 1r d’ESO la possibilitat de cursar el primer trimestre en a Irlanda. Durant aquests tres mesos, les alumnes conviuran amb una família nativa i estudiaran a un col·legi a Dublin, The Rosemont Secondary School for Girls, que consta d’un projecte educatiu d'eficàcia assegurada i una línia formativa de total confiança.


El programa, pensat per a alumnes amb un bon nivell acadèmic -especialment d'anglès-, és exigent ja que a més d'estudiar i fer els deures del col·legi irlandès, les alumnes també han de seguir la programació d'algunes assignatures de Pineda per tal de poder incorporar-se a la recta final del curs amb total garantia.


Des del col·legi us animem a participar d'aquesta iniciativa ja que considerem que l'anglès és la llengua global per excel·lència i el seu aprenentatge constitueix una necessitat formativa clarament estratègica en la nostra societat.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto