For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Vols cursar un trimestre a The Rosemont Secondary School for Girls d'Irlanda?
Contacte
 
CA ES

Vols cursar un trimestre a The Rosemont Secondary School for Girls d'Irlanda?

Vols cursar un trimestre a The Rosemont Secondary School for Girls d'Irlanda?

Arrenca el programa d'immersió llingüística

a l'estranger per a alumnes de Pineda


Pineda aposta pels idiomes i ofereix per primera vegada a les alumnes de 5è i 6è de Primària i les de 1r d’ESO la possibilitat de cursar el primer trimestre en a Irlanda. Durant aquests tres mesos, les alumnes conviuran amb una família nativa i estudiaran a un col·legi a Dublin, The Rosemont Secondary School for Girls, que consta d’un projecte educatiu d'eficàcia assegurada i una línia formativa de total confiança.


El programa, pensat per a alumnes amb un bon nivell acadèmic -especialment d'anglès-, és exigent ja que a més d'estudiar i fer els deures del col·legi irlandès, les alumnes també han de seguir la programació d'algunes assignatures de Pineda per tal de poder incorporar-se a la recta final del curs amb total garantia.


Des del col·legi us animem a participar d'aquesta iniciativa ja que considerem que l'anglès és la llengua global per excel·lència i el seu aprenentatge constitueix una necessitat formativa clarament estratègica en la nostra societat.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto