For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Voleu gaudir d'un matí solidari en família?
Contacte
 
CA ES

Voleu gaudir d'un matí solidari en família?

Voleu gaudir d'un matí solidari en família?

Demà, dissabte 16 de Març es durà a terme a Pineda l’Operació Mega-Kilo amb la qual moltes famílies del col·legi col·laboren estretament.


Aquesta operació, organitzada per l’Agrupació d’Antigues Alumnes de Pineda i per FES SOMRIURE, la nostra escola solidària, consisteix a realitzar una gran recollida de paquets de menjar que s’entregaran al Banc d’Aliments de Barcelona. El que pretenem aconseguir és fer una cadena d’aliments que arribi a rodejar el complex educatiu d’Avantis, Pineda i Xaloc.


A més a més, es durà a terme una festa infantil solidària oberta a tothom, amb inflables, tallers, jocs i altres activitats per a nens. La festa és gratuïta, l’únic requisit per entrar és aportar aliments per l’Operació Mega-Kilo.


La recollida de dissabte serà la cloenda a un projecte que porta preparant-se des de fa mesos. Les antigues alumnes s’han reunit setmanalment amb membres de l’Ajuntament d’Hospitalet, del Banc d’Aliments de Barcelona i de l’Escola Solidària de Pineda.  També han promogut l’activitat a diferents  mitjans de comunicació, com per exemple a Onda Cero Barcelona.


Des de Pineda us animem a tots a col·laborar d’una manera activa en aquesta Operació Mega-Kilo i, sobretot, a venir a passar un matí solidari en família.


Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto