For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Voleu conèixer Avantis?
Contacte
 
CA ES

Voleu conèixer Avantis?

Voleu conèixer Avantis?

Per tal que pugueu conèixer el projecte educatiu i visitar les instal·lacions, Avantis dedica cinc tardes a l’any a fer una visita guiada per l’escola, i explicar-vos amb detall com s'ajuda a créixer els alumnes dia a dia.

Amb molta il·lusió us convidem a tots el proper dijous 23 de gener des de les 18h fins les 19:30h; us recordem que el mateix dia també  hi podreu sol·licitar una entrevista personal per aclarir dubtes sobre el funcionament de l’escola.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto