For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Voleu col·laborar amb el mercat solidari Alumni?
Contacte
 
CA ES

Voleu col·laborar amb el mercat solidari Alumni?

Voleu col·laborar amb el mercat solidari Alumni?

El proper diumenge 25 d’octubre a les 16h tindrà lloc a l’escola el tradicional mercat solidari organitzat per Alumni Pineda, que té entre els seus objectius col·laborar amb les necessitats de la societat.  L’agrupació ha començat ja una campanya de recollida d’objectes que estiguin en bon estat (llibres infantils, jocs, roba, electrodomèstics, aparells, utensilis de la cuina, coses de puericultura, etc.) per poder vendre’ls al mercat solidari del proper diumenge. També s’agraïrà que, els qui tinguin l’oportunitat, ens posin en contacte a través del correu alumni@pineda.es amb empreses que vulguin posar un estand solidari o desitgin donar els seus excedents per a causes solidàries.

Us esperem a tots al mercat solidari i a la castanyada familiar organitzada per l’AMPA que tindrà lloc el mateix 25 d’octubre a les 17:15h.

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto