For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Visitem la dessalinitzadora del Llobregat
Contacte
 
CA ES

Visitem la dessalinitzadora del Llobregat

Visitem la dessalinitzadora del Llobregat

La dessalinitzadora del Llobregat és una instal·lació per a la transformació d'aigua marina en aigua dolça que permet incrementar la garantia i disponibilitat d'aigua potable. El seu servei abasta l'àrea metropolitana de Barcelona i les comarques del Penedès, Baix Llobregat, Anoia, Garraf, els dos Vallesos i el Maresme. Amb aquesta visita, les nostres estudiants han conegut els processos de tractament de l’aigua i, a més, han guanyat en consciència sobre l’ús responsable dels recursos.

 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto