For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Visitem l’escola Lauaxeta de Bilbao, cas d’èxit en la implantació d’iPads
Contacte
 
CA ES

Visitem l’escola Lauaxeta de Bilbao, cas d’èxit en la implantació d’iPads

Visitem l’escola Lauaxeta de Bilbao, cas d’èxit en la implantació d’iPads

Teresa Roquet-Jalmar, Cap d’Estudis de Pineda, i la Gerent Sandra Camps van assistir a la presentació del Caso de éxito en la implantación de iPad 1x1 de l’escola Lauaxeta de Bilbao. Durant aquesta jornada van poder conèixer l’experiència d’aquesta escola reconeguda pel  seu alt nivel d’innovació i excel·lència educativa.

També van visitar les aules i van comprobar com es posa en pràctica aquest projecte amb els alumnes des d’Educació Infantil fins a la Secundària.  L’intercanvi d’experiències entre escoles va resultar d’allò més enriquidor, ja que es van posar en comú idees i praxis que donen bons resultats a les aules. 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto