For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Visitem el Parc de Bellvitge i ens unim a la sostenibilitat
Contacte
 
CA ES

Visitem el Parc de Bellvitge i ens unim a la sostenibilitat

Visitem el Parc de Bellvitge i ens unim a la sostenibilitat

Dins el projecte d’Aprenentatge i Servei que fem amb col.laboració amb AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona) a 3r d’ESO hem visitat el Parc de Bellvitge, un espai on les famílies, amb nenes i nenes de totes les edats poden compartir un temps de joc i experimentació mentre coneixen els valors dels parcs i platges metropolitans, a més d’altres continguts de sostenibilitat. 

Les alumnes han conegut el lloc on estaran les joguines i jocs que hauran de construir més endavant per la Jugatecambiental del parc.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto