For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
 Viatges a Madrid amb Pineda? Ja som gairebé 500!
Contacte
 
CA ES

Viatges a Madrid amb Pineda? Ja som gairebé 500!

 Viatges a Madrid amb Pineda? Ja som gairebé 500!

Famílies, alumnes, antigues alumnes i nombrosos amics viatjaran a Madrid amb Avantis i Pineda amb motiu de la Beatificació de don Álvaro del Portillo, que tindrà lloc el 27 de setembre a Valdebebas.

Ja són gairebé 500 persones les que participaran en aquest viatge amb el col·legi; a tots aquells que us vulgueu apuntar, us recordem que el període d'inscripció seguirà obert fins al 10 de setembre a través de la web www.donalvarom2014.es

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto