Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Les matemàtiques, protagonistes indiscutibles del dia

Les matemàtiques, protagonistes indiscutibles del dia

Les alumnes de Secundària han celebrat avui la Jornada Matemàtica, un dia dedicat a fer activitats lúdiques que serveixen per potenciar i gaudir l'aprenentatge pràctic d'aquesta matèria. Escacs, Candy crush, el joc de la calculadora humana, obres de teatre amb números com a personatges i una gincana són algunes de les activitats en les que han participat les nostres alumnes, que també han organitzat estands amb problemes i exercicis per resoldre per equips.

Aquest dia ha comptat amb el seu propi acte de lliurament de premis, en el qual s'han atorgat els diplomes Cangur 2014 i L'Esprint, proves organitzades per la Societat Catalana de Matemàtiques, i s'ha premiat a les alumnes guanyadores dels jocs del dia.

 

Continguts relacionats

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto