Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Acabem el trimestre amb les sortides culturals!

Acabem el trimestre amb les sortides culturals!

Un cop al trimestre totes les alumnes de l’escola marxen de sortida cultural a diferents destinacions amb una finalitat: aprofundir en els conceptes treballats a l’aula però d’una manera encara més vivencial, a través de l’observació i l’experimentació.

Les sortides culturals del segon trimestre van tenir lloc ahir. Les alumnes  de Primària van visitar el Club hípic Rosper (Vilanova i la Geltrú), el Poble Espanyol (Barcelona), el Delta del Llobregat, el Taller de Reciclatge de Llinars del Vallés, el Museu d’Història de Barcelona i el Museu arqueològic d’Olèrdola.  Les alumnes de Secundària van visitar el Port de Vilanova i la Geltrú, la Benzinera d’entrada de Begues, el Jalpiaventura Arenys de Munt i la Depuradora i el museu de l’aigua de Cornellà. Les de Batxillerat van anar a la Central nuclear de Vandellós, a la Ciutat de la Justícia de Barcelona, al Museu de la Màgia de Barcelona i al MNAC.

 

Continguts relacionats

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto