Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Més de 40 alumnes afrontant reptes matemàtics

 Més de 40 alumnes afrontant reptes matemàtics

Més de 40 alumnes de 3r d'ESO a 2n de Batxillerat de Pineda es van presentar dijous passat a la convocatòria de les Proves Cangur 2014, organitzada per la Societat Catalana de Matemàtiques, que va tenir lloc al Campus de la Universitat Politècnica de Catalunya a Castelldefels.

Aquesta prova, per la qual porten entrenant des del mes de novembre en horari extra escolar, té com a finalitat estimular i motivar l'aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes. Consisteix en una prova de 30 reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema.

Pineda porta més de 8 anys presentant-se a aquestes proves; recordem que el curs passat, tres alumnes de la nostra escola van formar part del 3% de participants amb millor puntuació en les proves Cangur 2013. Esperem que aquest any els resultats siguin també molt positius; tot i així,  tant la preparació com la realització de les proves Cangur han resultat molt enriquidores per a les nostres alumnes, ja que fomenten el raonament i la comprensió lectora i ajuda a desenvolupar noves estratègies per a la resolució de problemes.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda