Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Taller de creació literària amb Miguel Aranguren

 Taller de creació literària amb Miguel Aranguren

L'escriptor Miguel Aranguren, autor de llibres com El arca de la isla o La hija del ministro, va visitar Pineda divendres passat per reunir-se amb les alumnes de Secundària i Batxillerat.


Després d'impartir una conferència sobre la importància de la lectura i els beneficis culturals, intel·lectuals i humans que aporta; les alumnes que participen en el projecte d'Excelencia Literaria van tenir una sessió de treball amb l'escriptor. Van posar en pràctica la creació de relats breus a partir de l'observació d'unes imatges, i van aprofundir en el gènere d'opinió a través de debats.

Va resultar una jornada molt participativa, en el qual les alumnes van intervenir donant els seus punts de vista i treballant com posar-los en comú i transmetre'ls mitjançant un paper. 

 

Continguts relacionats

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto