Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Batxillerat participa al programa Socios por un día de Junior Achievement

Batxillerat participa al programa Socios por un día de Junior Achievement

Miriam Schirinzi i Mary Joyce Avedaño, alumnes de de Batxillerat de Pineda, han participat al programa educatiu Socios por un día, promogut per la fundació Junior Achievement. Aquesta iniciativa consisteix a que els alumnes comparteixin una jornada laboral amb professionals d'empreses de diversos sectors; d'aquesta manera, poden conèixer de primera mà la realitat de l'àmbit professional al que es volen dedicar en el seu futur.

La Miriam Schirinzi va visitar la Fundación Alex, una entitat que té com a objectiu integrar en la societat a les persones amb capacitats diferents utilitzant l'esport com a eina d'adaptació. La Miriam va passar tot un dia amb la Paula García, la directora de la Fundació, acompanyant-la en les seves tasques. Juntes es van reunir amb  en Gabriel Masfurrol, el fundador, en un dinar de feina en el qual van poder parlar sobre diferents projectes de la institució; van acabar la jornada en els estudis de la cadena COPE de Barcelona, on van entrevistar al fundador.

La Mary Joyce Avedaño va gaudir d'una jornada en GE OIL&GAS, una companyia multinacional líder en l'àmbit de les tecnologies i els serveis dedicats a indústries globals. Allí va ser atesa per la Sandra Reals, Supply Chain Manager de l'empresa, qui li va ensenyar i va explicar amb detall els diferents projectes als quals es dediquen i quines funcions exerceixen els treballadors de GE OIL&GAS.

El projecte Socios por un día va comptar  el curs passat amb més de 600 alumnes de 93 centres educatius i 605 voluntaris d'empreses. Des de Pineda recolzem el programa a través de l'activitat d’Empreneduria, ja que considerem que és una gran oportunitat per a l'enriquiment i l'orientació professional de les nostres alumnes.

 

Continguts relacionats

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda