Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

XI edició de l'Olimpíada Solidària: “El meu estudi dibuixa el seu futur”

XI edició de l'Olimpíada Solidària: “El meu estudi dibuixa el seu futur”

Sota el lema “El meu estudi dibuixa el seu futur”, la XI edició de l'Olimpíada solidària s'ha engegat en la nostra escola de la mà de Fes Somriure, l'escola solidària de Pineda.

La biblioteca de Pineda així com les sales d'estudi dels clubs juvenils Rumbau i Torxa s'han convertit en espais dedicats a la solidaritat, on alumnes de Primària i Secundària acudeixen a estudiar patrocinades per institucions públiques i empreses privades que aporten 1 € per cada hora d'estudi.

El seu esforç es converteix en els diners que permeten el finançament de diversos projectes d'ajuda al desenvolupament destinats a joves econòmicament desfavorits, i els temes principals dels quals són l'educació i la formació professional. Els diners que es recaptin aquest any a Espanya aniràn destinats a recolzar a l'escola La Saline, Haití; allà s’instal·larà una aula informàtica perquè els nens puguin aprendre a utilitzar un ordinador i es beneficiïn de les noves tecnologies. També contribuiràn a la rehabilitació d'una escola a els Cayos, Puerto Principe, que va quedar molt danyada després del terratrèmol de 2010.

L'Olimpíada finalitzarà el 5 de desembre, esperem poder ser de gran ajuda per a l'escola haitiana La Saline i per los Cayos!

 

 

Continguts relacionats

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda