Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

“Una educació en forma de sonata”

“Una educació en forma de sonata”

El passat dissabte un equip de professores de Pineda va participar a la XXXIV Jornada de Formació de professorat organitzada per Institució Familiar d’Educació al campus de l’IESE a Barcelona.

Iñigo Pírfano, fundador i director de l’Orquestra Acadèmica de Madrid, va impartir una sessió a més de 600 docents titulada “Una educació en forma de sonata”, en la que va parlar sobre lideratge de grups des de la qualitat humana, la gestió del talent individual i dels equips i la importància de la humilitat en el perfil del líder.

“Liderazgo: los 7 hábitos de las personas altamente efectivas” va ser la ponència de Pedro Pablo Ramos, director de Cegos-FranklinCovey. La sessió va tractar sobre la proactivitat i l’eficàcia en les organitzacions, sobre com “construir amb els demés i aconseguir que tots guanyem”. Ramos parlà sobre la importància dels hàbits basant-se en la idea “sembra un hàbit i colliràs un caràcter”.

Aquestes sessions, en les quals van participar més de 600 professors i membres directius de diferents institucions, tenen com a finalitat afavorir la formació continuada dels docents, fet que a Pineda considerem essencial per aconseguir la qualitat educativa a les nostres aules.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda