Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Els consells de curs participen al congrés Lo Que De Verdad Importa

 Els consells de curs participen al congrés Lo Que De Verdad Importa

Divendres passat  va tenir lloc a Barcelona la 5ª edició del congrés Lo Que De Verdad Importa. Les alumnes dels consells de curs de 4t d'ESO i 1r de Batxillerat van tenir l'oportunitat de participar-hi juntament amb joves d'altres col·legis i universitats de la ciutat.

Els participants van poder aprofundir en què és el que de debò importa a través dels testimonis d’en  Jorge Font, un esportista mexicà que va quedar en cadira de rodes després de patir un accident practicant esquí aquàtic; Alex Corretja, ex tennista d'elit, i María Belón, una supervivent del tsunami que va arrasar Tailàndia en 2004 i el relat del qual va inspirar la pel·lícula Lo Imposible, del director Juan Antonio Baiona.

Les paraules dels ponents van animar als assistents a prendre part activa en el futur i en les seves pròpies vides a través de valors com l'esforç, la gratitud, la solidaritat, l'amistat, l'alegria, la valentia, la sinceritat, la coherència i la confiança.

Sens dubte, les alumnes de Pineda que van poder escoltar aquests testimonis ens intentaran transmetre, amb les paraules i amb el seu exemple, alguna de les idees que més els van impactar. Una d'elles ens llança aquest repte: “Volem viure anant a mínims o donar la millor versió de nosaltres mateixos?”.

 

Continguts relacionats

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda