Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

La iniciativa, clau de l'èxit per als Consells de curs

La iniciativa, clau de l'èxit per als Consells de curs

Els Consells de curs de Primària, Secundària i Batxillerat de Pineda van assistir la setmana passada a les seves respectives sessions de formació, que es celebren cada any a principi de curs.

Després de la sessió introductòria sobre què és un Consell de curs i què s'espera d'els qui ho componen, les alumnes dels Consells de curs de tots les classes de Primària van participar dinàmiques de grup sobre presa de decisions i treball en equip. Van fer una anàlisi sobre els tres pilars de la classe –companyerisme, pietat i rendiment acadèmic- i van presentar les seves propostes de millora per a cada classe.

Secundària i Batxillerat es van traslladar durant tota la jornada a les instal·lacions del Col·legi Major Bonaigua. La convivència va arrencar amb una sessió sobre l'actitud emprenedora com a clau de l'èxit, a càrrec de Lorena Linero, antiga alumna de Pineda. Les alumnes van participar en diferents dinàmiques de grup, exposicions orals i jocs variats en equip  per treballar de manera vivencial  la iniciativa i el lideratge com a requisits indispensables per als membres del Consell de curs.

 

 

Continguts relacionats

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda