Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Comença l’Exchange program de Pineda a Irlanda

Comença l’Exchange program de Pineda a Irlanda

El curs escolar ja ha començat a Irlanda! Sis alumnes de 6è de Primària i primer cicle de Secundària participen aquest any a l’Exchange program que Pineda ofereix a les famílies per segon any consecutiu.

L’aposta de Pineda per la immersió llingüística en anglès és una realitat, tant és així que a més dels mitjans ordinaris de l’escola que es revisen i milloren anualment (com la metodologia AICLE, els grups de nivell, la presència de professorat natiu o especialista d’anglès i la preparació per a exàmens oficials de Cambridge entre d’altres), Pineda ofereix la possibilitat de cursar un trimestre a Irlanda.

Les alumnes que participen d’aquest programa ja han començat les seves classes al Glencullen National School, St. Pauls Senior School,  Edmondstown N.S, St. Joseph of Cluny Secondary i al Sancta Maria College. Durant aquests mesos, a més d’assistir a les classes ordinàries, tindran la possibilitat d’aprendre un idioma adicional, com per exemple el francès, i podran participar de les activitats extraescolars de cada col·legi i formar part dels equips de hockey i altres esports que es practiquen.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto