Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Pineda participa al II Concurs de Cristal·lització a l’escola de Catalunya

Pineda participa  al II Concurs de Cristal·lització a l’escola de Catalunya

Trenta-quatre alumnes de  quart d’ESO de Pineda han participat enguany a la segona edició del Concurs de cristal·lització a l’escola, organitzat de manera conjunta per la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Rovira i Virgili.

El concurs va constar de tres etapes, una inicial en què el professorat va rebre una formació a la Facultat de Geologia de la UB o a la Facultat de Química de la URV, per traslladar durant la segona fase la seva experiència a l'aula. Durant aquesta segona etapa les alumnes van treballar la creació de diferents cristalls que van exposar a una jornada amb format de congrés científic on es van presentar els cristalls i els pòsters i es van escollir els guanyadors.

D’entre els 27 instituts i col·legis de tota Catalunya inscrits en el concurs, es trobà el grup format per la Mercè Garrido,  la Bea López, la Sandra Márquez i la Laura Osorio, alumnes de 4t d’ESO de Pineda, que va ser seleccionat per participar a la Jornada Final, que va tenir lloc el 3 de Maig a la Facultat de Geologia de a UB.

 

Continguts relacionats

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda