Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

APPrenent amb l’Ipad: taller de tecnologia mòbil en l’educació

APPrenent amb l’Ipad: taller de tecnologia mòbil en l’educació

Pineda va acollir ahir el taller “APPrenent amb l’Ipad”, a càrrec d’Angel Valverde, Development Consultant d'Apple. Durant les sessions, s’ha aprofundit en nous mètodes per utilitzar les diferents aplicacions dels Ipads adaptades a l’educació. La presència de les noves tecnologies en el dia a dia ens fa pensar en la necessitat d’un canvi dins l’aula,  un canvi que utilitzi com a eines la tecnologia mòbil i els continguts digitals.

Aquest canvi metodològic ha d’anar acompanyat, necessàriament, d’un canvi de mentalitat per part dels professionals de la docència. Hem de descobrir i potenciar les avantatges de les tabletes, com ara la millor accessibilitat als continguts, la rapidesa, l’aprofitament del temps i l’ús intuïtiu. Per tant, una de les funcions del professorat és educar els alumnes de cara al seu futur, i el seu futur és la era digital.

La jornada va concloure amb la realització de casos pràctics per equips formats pels participants al taller. Des de Pineda agraïm la seva presència a tots els representants dels col·legis que van assistir i esperem retrobar-nos en la propera edició d’aquest taller d’innovació pedagògica i noves tecnologies.  

 

Continguts relacionats

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda