Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

International Scientific Seminar in Learning Sciences & Jornada Teológico-Didáctica

International Scientific Seminar in Learning Sciences & Jornada Teológico-Didáctica

A Pineda fomentem la formació permanent del professorat, ja que considerem que és essencial per aconseguir una millor qualitat educativa. Durant les darreres setmanes nombroses professores han participat a diferents congressos sobre temàtiques relacionades amb les assignatures que imparteixen.

A la Universitat Internacional de Catalunya es va celebrar el 1st International Scientific Seminar in Learning Sciences. Les caps de Departament de Pineda van assistir a sessions impartides per experts com per exemple la Marta Soler, doctora en Human Development and Psycology per Harvard University, o en Ramón Flecha, investigador del INCLUD-ED Project.

Membres del Departament de Religió del col·legi van assistir a la VI edició de les Jornadas Teológico-Didácticas, organitzades per la Universidad de Navarra, que van tenir lloc a la seu de IESE de Madrid. El tema principal de les jornades va ser “Nueva evangelización. Nuevos métodos, nuevos lenguajes” i es treballaren qüestions com la cultura contemporània i la seva incidència en la percepció de la fe.

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto