Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Batxillerat participa en els congressos universitaris Incontro Romano i UNIV

Batxillerat participa en els congressos universitaris Incontro Romano i UNIV

Aquesta Setmana Santa, un grup d'alumnes de segon de Batxillerat hem assistit als congressos universitaris Incontro Romano i UNIV que s’han celebrat  a Roma.

El que ens ha ofert aquest viatge ha estat poder viure la Setmana Santa en el bressol de la cristiandat i entrar en contacte directe amb la història i tradició que ens han deixat els primers cristians. A més, a Roma les pedres parlen, i això ens ha permès gaudir de la grandesa del patrimoni artístic i cultural que allí es conserva.

Hem visitat diferents monuments, escultures i altres obres d'art que ens han ajudat a visualitzar i relacionar directament els conceptes d'història i d’art estudiats al col·legi.

En aquest viatge hem intercanviat experiència amb joves procedents de tot el món que han compartit amb nosaltres aspectes de la seva cultura i tradició. Les jornades van girar al voltant dels temes triats per al congrés d'aquest any: en el cas de l’Incontro, el tema era “Festa, l'art de sorprendre”, i el tema de l’UNIV era “Identitat personal i noves tecnologies”.

Un altre dels motius d'aquest viatge ha estat donar la benvinguda al nou Pontífex, el Papa Francesc. Juntament amb milers de persones, hem anat a rebre-ho a la Plaça de Sant Pere, i hem escoltat el que volia dir-nos. A més, dos de nosaltres vam tenir la sort de saludar-lo i parlar amb ell.

Ha estat una experiència única i molt completa que recomanem vivament i que ens ha aportat molt per emprendre el nou camí que ens espera a la universitat.

 

 

Continguts relacionats

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda