Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Voleu gaudir d'un matí solidari en família?

Voleu gaudir d'un matí solidari en família?

Demà, dissabte 16 de Març es durà a terme a Pineda l’Operació Mega-Kilo amb la qual moltes famílies del col·legi col·laboren estretament.


Aquesta operació, organitzada per l’Agrupació d’Antigues Alumnes de Pineda i per FES SOMRIURE, la nostra escola solidària, consisteix a realitzar una gran recollida de paquets de menjar que s’entregaran al Banc d’Aliments de Barcelona. El que pretenem aconseguir és fer una cadena d’aliments que arribi a rodejar el complex educatiu d’Avantis, Pineda i Xaloc.


A més a més, es durà a terme una festa infantil solidària oberta a tothom, amb inflables, tallers, jocs i altres activitats per a nens. La festa és gratuïta, l’únic requisit per entrar és aportar aliments per l’Operació Mega-Kilo.


La recollida de dissabte serà la cloenda a un projecte que porta preparant-se des de fa mesos. Les antigues alumnes s’han reunit setmanalment amb membres de l’Ajuntament d’Hospitalet, del Banc d’Aliments de Barcelona i de l’Escola Solidària de Pineda.  També han promogut l’activitat a diferents  mitjans de comunicació, com per exemple a Onda Cero Barcelona.


Des de Pineda us animem a tots a col·laborar d’una manera activa en aquesta Operació Mega-Kilo i, sobretot, a venir a passar un matí solidari en família.


Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda