Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

FES SOMRIURE posa en marxa la Campanya de Nadal 2012

FES SOMRIURE posa en marxa la Campanya de Nadal 2012

FES SOMRIURE, l’Escola Solidària de Pineda, ha iniciat la Campanya de Nadal 2012 en la qual estan implicades les famílies d’Avantis i Pineda.

 

Amb la finalitat de col·laborar amb les parròquies de Santa Maria del Gornal i Santa Maria de Montalegre, des del col·legi estem recollint durant aquest mes aliments i donatius. El passat divendres 23 de Novembre va tenir lloc l’Operació Kilo, protagonitzada per més de 50 alumnes de Secundària i Batxillerat de Pineda que, acompanyades de diverses professores, van dirigir-se a alguns supermercats de la zona a recollir aliments donats per la gent.


Després de dues hores als supermercats de Bellvitge, Gornal, Sants i Plaça Cerdà, les alumnes de l’Escola Solidària van carregar el menjar a furgonetes i el van traslladar a Pineda. Aquí es va iniciar una cadena humana per tal de traslladar totes les caixes al magatzem, ordenant-les per grups d’aliments. Durant aquesta setmana, diversos equips d’alumnes es dediquen a organitzar lots de menjar que més endavant lliuraran a les famílies necessitades d’aquestes parròquies.


FES SOMRIURE agraeix la col·laboració de tothom en aquesta campanya que tant ajudarà a les famílies que més ho necessiten.


 

Continguts relacionats

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda