Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Experiència universitària per alumnes preuniversitàries

Experiència universitària per alumnes preuniversitàries

Durant els dies 29, 30 i 31 d'octubre les alumnes de Batxillerat de Pineda es van introduir al món universitari a través d'una visita al campus de la Universidad de Navarra a Pamplona i Sant Sebastià.


Professors, alumnes i altres membres de la Universitat van posar al servei de les nostres alumnes les instal·lacions de les diferents facultats, i els van explicar amb detall, mitjançant sessions teòric-pràctiques, quin és el contingut de cada grau i les consegüents sortides professionals. A més, les alumnes van tenir una trobada amb les antigues alumnes de Pineda que ara estudien a la Universidad de Navarra i que els van explicar les seves experiències.


Aquestes jornades preuniversitàries van incloure també una ruta turística per llocs emblemàtics com la Playa de la Concha a Sant Sebastià, el nucli històric de la capital navarresa o la Basílica del Pilar de Saragossa. Com no podia ser d'una altra manera, el turisme gastronòmic va ser també un dels atractius d'aquest breu però intens i productiu viatge pel nord d'Espanya.

 

Continguts relacionats

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda