Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Jornades de Formació de Professorat

Jornades de Formació de Professorat

Hem comptat amb la presència de personalitats rellevants en l’àmbit de l’educació com el Doctor Pere Marquès o la Patricia León, instructora de Harvard.La primera setmana de setembre es van celebrar a Pineda les Jornades de Formació de Professorat, el programa de conferències i sessions de treball individual i en equip en el qual participa anualment tot el personal docent d’Avantis i Pineda.


Aquest any hem comptat amb la presència de personalitats importants en l'àmbit de l'educació, com per exemple el doctor Pere Marquès, expert en les noves tecnologies aplicades a l'educació; i Patricia León, instructora del Wide World, un programa de desenvolupament professional de Harvard Graduate School of Education, que té com a objectiu la millora de la pràctica docent i del compliment estudiantil.

 

A més, les caps dels diferents departaments del col·legi es van desplaçar a Pamplona per participar al congrés Desarrollo de competencias directivas y liderazgo educativo, organitzat per la Universidad de Navarra, al que van assistir més de cent directius de centres de tot Espanya.


Després d'aquesta setmana d'intensa formació l'equip docent del nostre col·legi ha iniciat el curs amb un impuls encara major cap a l'excel·lència professional.


 

Continguts relacionats

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto