Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Els pirates del Diverestiu a la recerca d'un tresor

Els pirates del Diverestiu a la recerca d'un tresor

L'última excursió del Diverestiu va ser a una granja en la que vam fer una activitat que es diu “L'aventura pirata”. Totes ens vam pintar la cara com  pirates i vam sortir al bosc amb un mapa a la recerca del tresor…que eren…molts Sugus! Va ser molt divertit perquè vam haver d'escalar, caminar per un pont i investigar pel bosc per trobar el nostre tresor que estava amagat.


També vam fer un joc de competicions per equips, la prova que més ens va agradar va ser la de portar un tomàquet en una cullera a la boca. Va guanyar el grup número 4, però totes vam estar molt contentes, perquè aquesta setmana hem après a guanyar i a perdre estant contentes i alegrant-nos per les altres. Com feia molta calor, vam aprofitar per fer una guerra d'aigua, va ser súper divertida!


Aquesta setmana hem après a cuinar pastís de xocolata i figures d'animals de pa, estaven boníssimes!A manualitats vam pintar un coixí, nosaltres ho vam decorar amb un cor i flors. A Living English vam inventar una història a partir d'uns dibuixos que ens van donar.


L'últim dia vam fer jocs amb balls i música, i a la tarda una festa amb premis i regals.


El Diverestiu 2012 ha estat molt divertit, hem après moltes coses, però sobretot ens ho hem passat súper bé. Fins a l'any que ve!


Text escrit per la Verònica Casals i la Carla Caride

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda