Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

La promoció Roure celebra el pas de l'estendard

La promoció Roure celebra el pas de l'estendard

Les alumnes de 2n de Batxillerat van lliurar a les de P-5 el seu nom de promoció, que les acompanyarà al llarg de tota la seva etapa a Pineda.

Tots els anys se celebra a Pineda un acte especialment entranyable: el pas de l'estendard. En aquest esdeveniment, les estudiants de 2º de Batxillerat lliuren el seu estendard i el seu nom de promoció a les alumnes de p5 d’ Avantis que l'any que ve cursaran 1r de Primària a Pineda.

Durant la cerimònia, que va tenir lloc ahir en el Saló Albella de Pineda, les alumnes de 2n de Batxillerat van dedicar unes paraules a les més petites i els van explicar que “aquest ha estat nostre últim curs a Pineda. L'any que ve anirem a la universitat i vosaltres ocupareu el nostre lloc. Ara us entreguem aquest bastó on està escrita la paraula “Roure”. És l'estendard de la nostra promoció. Durant tot el temps que estigueu a Pineda ho tindreu vosaltres i sabem que ho cuidareu molt”.

L'acte va comptar també amb un discurs de la Presidenta de l'Agrupació d'Antigues Alumnes de Pineda, Inma Bofill, que va donar la benvinguda a l'Agrupació: “L’ AAA us espera sempre que vulgueu. El nostre objectiu és que mantingueu viva la vostra relació amb Pineda, amb les persones que formen aquesta gran família: professores i companyes de promoció”.

 

Continguts relacionats

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda