Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

La nostra alumna, Marta Durante, va rebre dos premis pel seu resultat en les proves Cangur de matemàtiques. Enhorabona!

La nostra alumna, Marta Durante, va rebre dos premis pel seu resultat en les proves Cangur de matemàtiques. Enhorabona!

Marta Durante va recollir el 29 de maig i 6 de juny a la tarda, el premi per haver quedat entre els millors 15 resultats en les proves Cangur de matemàtiques i el premi al millor resultat de la Seu de la UPC Castelldefels respectivament. 

Els actes, que han tingut lloc en el teatre Poliorama i el segon en al Campus del Baix Llobregat, han comptat amb la presència De la Consellera d'Educació, la representació institucional de l'Institut d'Estudis Catalans, la Universitat de Vic (en representació dels universitats catalans), la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona i de la Fundació Cellex, que subvenciona el Cangur i les beques Cims+Cellex. I el segon premi amb la presència del delegat del rector al Campus del Baix Llobregat, el vicepresident de la Societat Catalana de Matemàtiques i la presidenta de l'aula d'Extensió Universitària Sènior UPC.

El premi és un campus d'estiu amb activitats de matemàtiques i d'oci,  a més del corresponent diploma i del llibre  'Simpson i les matemàtiques'. Moltes felicitats Marta!

 

Continguts relacionats

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto