Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Conferència sobre microfinances amb Nazrul Islam Chowdhury

Conferència sobre microfinances amb Nazrul Islam Chowdhury

El dimarts 23 de maig les alumnes de Batxillerat hem tingut l'oportunitat d'assistir a una conferència sobre microfinances, a càrrec de Nazrul Islam Chowdhury, director del projecte Confiança de La Caixa per a la inclusió social i financera, assessor de microcrèdits a la Fundació ICO i ex-estudiant de Muhammad Yunus, economista bengalí que va rebre el premi Nobel de la Pau 2006. 


El projecte Confiança de la Caixa consta a concedir un micropréstec a un client que necessita una "petita" quantitat de diners de forma immediata. De fet, aquest préstec es dóna per pura confiança al client, i aquest l' anirà retornant a poc a poc amb l'ajuda del préstec que se li ha estat atorgat. 

El procés consisteix en una entrevista al client i es valora la seva necessitat.
La gran majoria d'aquests préstecs són invertits en petits negocis o materials que ajuden en un negoci, però Chowdhury també ens va explicar préstecs que ha donat per a gent que ho necessitava per a aspectes com la salut o la llar. Hem pogut veure com un factor de la societat tan intimidant i perillós com pot semblar l'economia també serveix per ajudar  tanta gent i com es pot ser solidari en qualsevol sector.

Notícia redactada per Jacy Delnevo Ramos.

 

 

 

 

Continguts relacionats

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto