Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

La llum ens guia per la història!

La llum ens guia per la història!

El final de curs ja és aqui i, per celebrar-ho, les alumnes de Primària van reunir dissabte a totes les famílies per fer una exhibició artística que posà de manifest tot allò que han aprés al llarg del curs a l’asignatura d’Educació Física.

De la mà de quatre científiques molt enfeinades, les alumnes ens van acompanyar a fer un recorregut per la història veient l’evolució de les diferents formes de llum.

La preparació d’aquest festival ha estat una gran ocasió per a treballar en equip i engrescar a totes les alumnes de Primària amb un projecte en comú, valorant l’esforç i la superació per aconseguir una feina ben feta. La participació en diferents balls ha servit per fer del propi cos i el seu moviment instruments d’expressió i comunicació, a coordinar el moviment en estructures rítmiques i espaciotemporals.

 

Continguts relacionats

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto