Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

27 alumnes de Primària a les proves Canguret de la Societat Catalana de Matemàtiques

27 alumnes de Primària a les proves Canguret de la Societat Catalana de Matemàtiques

27 alumnes de 5è i 6è de Primària han participat aquest matí a les Proves Canguret  impulsades per la societat internacional Le Kangourou sans Frontièresorganitzades a Catalunya  per la Societat Catalana de Matemàtiques.  Aquesta prova té com a finalitat estimular i motivar l'aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes. Consisteix en una prova de 30 reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema.  

En acabar l’examen, que havien preparat durant mesos treballant una hora extra setmanal al migdia, les alumnes s’han desplaçat a Cornellà per a visitar el Museu de les Matemàtiques i completar així un dia ple de raonaments, enginy i coneixement matemàtic!

 

Continguts relacionats

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto