Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Beatriz Mocchi, 1er premi a la X Edició del concurs Excelencia Literaria

Beatriz Mocchi, 1er premi a la X Edició del concurs Excelencia Literaria

Beatriz Mocchi, alumna de 2n de Batxillerat de Pineda, ha guanyat el primer premi nacional de relat breu a la X edició del concurs Excelencia Literaria.

Aquest projecte, dirigit per l'escriptor Miguel Aranguren, té com a finalitat descobrir i potenciar talents literaris entre els joves de Secundària i Batxillerat. Pineda porta més de 8 anys participant a Excelencia Literaria, fomentant així l'hàbit de la lectura, el desenvolupament de les habilitats lingüístiques i potenciant i descobrint vocacions literàries entre els joves.

Miguel Aranguren ha dirigit unes paraules de felicitació a la nostra alumna, animant-la a continuar potenciant aquest talent: “Enhorabona!No et fas idea del mèrit dels teus escrits, així com de la responsabilitat que Excelencia Literaria diposita en la teva capacitat per transmetre ideals a través dels teus escrits”.

Beatriz Mocchi tindrà l'oportunitat de publicar els seus textos a mitjans nacionals, fet que contribueix a orientar el seu futur professional. Des de Pineda donem l'enhorabona a la nostra alumna i a totes aquelles que també han participat en el concurs.

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda