For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Dies plens d'història, cultura i amistat a Torreciudad
Contacte
 
CA ES

Dies plens d'història, cultura i amistat a Torreciudad

Dies plens d'història, cultura i amistat a Torreciudad

Les alumnes de 6è de Primària han estat tres dies de convivències a Los Bancales, molt a prop del Santuari de Torreciutat on han pogut visitar i conèixer el motiu pel qual es va construir.

Durant aquests dies, han realitzat múltiples activitats que els ha permès conèixer l'entorn en el qual estan i aprofundir en la història de diferents pobles que han conegut. Un d'ells el poble de Jánovas, actualment en reconstrucció.

L'últim dia han anat a una granja de Benabarre i han pogut observar l'elaboració del formatge. Ha estat un viatge molt ben aprofitat!

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto