For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Una setmana molt intensa a l’ESO
Contacte
 
CA ES

Una setmana molt intensa a l’ESO

Una setmana molt intensa a l’ESO

A l’ESO hem tingut una setmana molt moguda: de 1r a 3r hem treballat el Crèdit de Síntesi, amb un seguit de conferències, gravació de videoblogs, treball cooperatiu… Les de 4t hem fet el Projecte de Recerca, un primer contacte amb la investigació acadèmica. I enmig de tot, les sortides culturals. Hem visitat llocs d’allò més interessants. Algunes sortides han estat relacionades amb la natura, com el Jardí Botànic, el Delta del Llobregat i la Serra de Marina. D’altres tocaven la vessant musical i artística, com ara l’escola de DJs Plastic i l’Institut del Teatre.

 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto