For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Una llegenda al servei de l'aprenentatge
Contacte
 
CA ES

Una llegenda al servei de l'aprenentatge

Una llegenda al servei de l'aprenentatge

L'últim trimestre de curs comença amb aires de festa i tradició catalanes. La celebració de Sant Jordi és un esdeveniment molt esperat en totes les etapes de Pineda, des de Primària fins a Batxillerat, i s'uneix amb Saint George's Day, el patró d'Anglaterra.

Durant la jornada d'avui han tingut lloc nombroses activitats lúdic-acadèmiques en català i en anglès, com per exemple representacions teatrals, jeroglífics, sopes de lletres,el joc del bocamoll o el concurs de poemes treballats des de les intel·ligències múltiples. Amb aquests jocs les alumnes han gaudit ampliant el seu vocabulari i aprofundint en el contingut literari que es desprèn d'aquesta festa. També ha tingut lloc una conferència del poeta Ivan Torrens i l'acte d'entrega de premis dels Jocs Florals. 

La creativitat sempre té un paper important a les aules de Pineda, tant és així que des de fa algunes setmanes les nostres alumnes han anat preparant una sèrie de manualitats utilitzant com a motiu roses, dracs i altres elements de la llegenda.

Sens dubte, els protagonistes del dia han estat els llibres. El Racó de la Pepi ha estat el lloc més concorregut de la nostra escola. Alumnes de totes les edats s'han decidit per algun exemplar, estimulant així el seu gust per la lectura.

L’aconteixement més esperat per concloure aquesta celebració serà el concert de la Coral de Pineda, que tindrà lloc aquest divendres, 25 d'abril, a les 16h al Saló Albella. Esteu tots convidats!

 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto