For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Una jove promesa del bàsquet
Contacte
 
CA ES

Una jove promesa del bàsquet

Una jove promesa del bàsquet

La Laia Lamana és alumna de 4t d’ESO de Pineda i jugadora de bàsquet a la categoria Cadet A. El seu equip, el Femení Sant Adrià, va aconseguir la victòria al Campionat d’Espanya de Clubs, que es va jugar a Huelva el passat mes de maig.  Per a la Laia, la temporada 2017-18 ha estat molt intensa: al novembre va jugar a Sopron (Hongria), on el seu club va quedar en segona posició europea. Al març, va competir al Campionat d’Espanya, a Valladolid, amb la Selecció Catalana, que també va resultar guanyadora.  

La Laia comparteix amb nosaltres les seves experiències en aquesta breu entrevista:

Com et sents després d’aquesta victòria?

Molt bé, la veritat. La preparació ha estat llarga, ha durat dos anys, i el primer ha sigut més aviat “avorrit”, ja que no competíem. És molt animant saber que tot l’esforç ha donat el seu fruit; pensar en això t’ajuda quan l’entrenament fa mandra.

Com ha estat cursar 4t d’ESO alhora que duies aquest ritme d’entrenament tan fort? Et fa por el pas a Batxillerat?

Realment penso que quan estàs una mica “sota pressió”, és quan rendeixes més. Jo miro de treure temps d’on puc: algunes estones de pati faig deures a la biblioteca, per no endur-me molta feina a casa; aprofito al màxim les classes, etc. L’any que ve, per sort, acabaré classes a migdia, a les 14:30h, amb la qual cosa aniré més tranquil·la.

Com t’organitzes el temps, per compaginar estudi, entrenament i lleure?

Les tardes de dilluns i dimecres no entreno, i aprofito per avançar tot el que puc de deures i estudi. Els dies que sí que entreno m’haig de quedar treballant fins tard, tipus 12 de la nit. Els dissabtes solc tenir partit, així que el diumenge em toca estudiar.

Penses que la gent de la teva edat, en general, té costum de fer esport? Els ho recomanaries?

Al meu voltant penso que sí se sol fer esport. Tinc moltes amigues que van al gimnàs, sobretot. I per suposat que ho recomano: fer esport t’ajuda a conviure amb persones molt diferents, a sortir del teu entorn habitual… Especialment, els esports d’equip, on has de ser molt cooperatiu i no pots anar a la teva.

Agraïm a la Laia el seu testimoni. Gràcies a ella veiem que, amb il·lusió, ordre i esforç, sí que es pot! 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto