For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Una gran celebració de la Jornada de les Famílies a Torreciutat
Contacte
 
CA ES

Una gran celebració de la Jornada de les Famílies a Torreciutat

Una gran celebració de la Jornada de les Famílies a Torreciutat

Aquest darrer dissabte, hem pogut participar de la 28 Jornada de les Famílies a Torreciutat. El motiu, no era per menys: celebrar els 50 anys de Pineda presentant-li a la Verge les nostres oracions i ofrenes en nom de totes les famílies de l’escola.

Per fer aquestes ofrenes, les alumnes de 3er de Primària, que recentment han fet la 1a Comunió, van preparar un recull de cartes on explicaven els seus propòsits. A més, els pares i mares també han ofert a la Verge dues cintes amb les peticions per aquest proper any juntament amb un mural ple d’adjectius que descriuen Pineda.

Ha estat una trobada on hem pogut gaudir tots junts.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto