For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
“Una educació en forma de sonata”
Contacte
 
CA ES

“Una educació en forma de sonata”

“Una educació en forma de sonata”

El passat dissabte un equip de professores de Pineda va participar a la XXXIV Jornada de Formació de professorat organitzada per Institució Familiar d’Educació al campus de l’IESE a Barcelona.

Iñigo Pírfano, fundador i director de l’Orquestra Acadèmica de Madrid, va impartir una sessió a més de 600 docents titulada “Una educació en forma de sonata”, en la que va parlar sobre lideratge de grups des de la qualitat humana, la gestió del talent individual i dels equips i la importància de la humilitat en el perfil del líder.

“Liderazgo: los 7 hábitos de las personas altamente efectivas” va ser la ponència de Pedro Pablo Ramos, director de Cegos-FranklinCovey. La sessió va tractar sobre la proactivitat i l’eficàcia en les organitzacions, sobre com “construir amb els demés i aconseguir que tots guanyem”. Ramos parlà sobre la importància dels hàbits basant-se en la idea “sembra un hàbit i colliràs un caràcter”.

Aquestes sessions, en les quals van participar més de 600 professors i membres directius de diferents institucions, tenen com a finalitat afavorir la formació continuada dels docents, fet que a Pineda considerem essencial per aconseguir la qualitat educativa a les nostres aules.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto