Alfonso Aguiló, promotor de diversos col·legis arreu del món, va impartir una sessió a les famílies d’Avantis, Pineda i Xaloc.

" /> Alfonso Aguiló, promotor de diversos col·legis arreu del món, va impartir una sessió a les famílies d’Avantis, Pineda i Xaloc.

" />
For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
 “Un tret distintiu dels nostres col·legis és el sentit positiu de les persones”
Contacte
 
CA ES

“Un tret distintiu dels nostres col·legis és el sentit positiu de les persones”

 “Un tret distintiu dels nostres col·legis és el sentit positiu de les persones”

El passat 7 de febrer, en el marc de la celebració del 50 aniversari de Pineda, va tenir lloc una conferència impartida per Alfonso Aguiló, promotor de diversos centres educatius i president de la Conferència Espanyola de Centres d'Ensenyament.

Durant la seva sessió, Alfonso Aguiló va tractar amb profunditat temes relacionats amb la identitat i el futur de Avantis, Pineda i Xaloc: el compromís amb la igualtat, el sentit positiu de les persones i de les situacions, la missió de millorar la societat i l'assoliment d'un progrés no només tecnològic i científic sinó també personal i moral.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto