For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Un líder neix o es fa?
Contacte
 
CA ES

Un líder neix o es fa?

Un líder neix o es fa?

Divendres passat algunes alumnes de Secundària i Batxillerat van participar a la primera Convivència de Consells de Curs de l’any. El programa que es va dur a terme tenia com a finalitat principal que les alumnes arribin a ser conscients del seu paper dins de la classe i, per extensió, dins de l’escola, reforzant els temes acadèmics, de companyerisme i de pietat.


La Convivència es va celebrar al Col·legi Major Bonaigua de Barcelona i es va iniciar amb la presentació dels Consells de Curs. Gisela Pruna, ex alumna del col·legi i actual estudiant de 4rt d’ADE a la UB, va ser la primera en realitzar una sessió informativa que es va titular: “Un líder neix o es fa?”, a la qual relacionava la funció d’un bon líder amb exemples de la feina dels Consells de Curs.  A la segona sessió, “El valor del servei”, realitzada per Mar Reventós i Beth Argemí, es reflexionava sobre el concepte de lideratge positiu i sobre la responsabilitat que comporta aquest lideratge. Després de celebrar la Santa Misa y de dinar, es van realitzar una sèrie de jocs que acostaven a les alumnes d’una menara molt més directa al concepte de lideratge.


L’última sessió del dia, que va realitzar i supervisar la Sotsdirectora d’Eso i Batxillerat del centre, Raquel Rovira, es va centrar en l’exposició  de dues de les iniciatives realitzades pels Consells de Curs de l’any passat: d’una banda, el disseny de la jaqueta del centre per recaptar diners i poder presentar la Verge del col·legi a Torreciudad i, de l’altra, la creació d’un blog per a la classe. Finalment, i després de veure un fragment de la pel·lícula Invictus, que presenta les qualitats de Nelson Mandela, es va conclure la jornada concretant els objectius que ha de cumplir cada clase durant el curs 2012-2013.


 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto