For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Un gran pessebre fet per les famílies de 3r i 4t de Primària
Contacte
 
CA ES

Un gran pessebre fet per les famílies de 3r i 4t de Primària

Un gran pessebre fet per les famílies de 3r i 4t de Primària

Amb motiu de la celebració del Nadal, les alumnes de 3r i 4t de Primària han participat en un projecte cooperatiu: un gran pessebre fet amb les aportacions de totes les famílies de Cicle Mitjà. Per tal de construir un pessebre complet, s’ha assignat a cada família l’elaboració d’una figura seguint unes orientacions concretes per tal que aquesta obra d’art llueixi i gaudeixi d’harmonia.

Aquí podeu veure algunes de les figures del pessebre, tot i així us animem a visitar-lo en persona per veure de prop aquest meravellós projecte fruit de la col·laboració família-escola.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto