For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Última sessió de formació sobre l’Entorn Virtual per a pares d'Avantis i Pineda
Contacte
 
CA ES

Última sessió de formació sobre l’Entorn Virtual per a pares d'Avantis i Pineda

Última sessió de formació sobre l’Entorn Virtual per a pares d'Avantis i Pineda

El passat mes d'octubre el Departament d'Informàtica i Noves Tecnologies del col·legi va posar al servei dels pares d’Avantis i Pineda diverses sessions de formació sobre l'Entorn Virtual.


Aquesta tarda ha tingut lloc l'última sessió prevista, a la qual han assistit nombrosos pares interessats a resoldre els seus dubtes sobre aquesta nova plataforma de comunicació que estrenem amb il·lusió. Com concertar una entrevista amb la tutora, de quina manera s'envien els comunicats o com es poden justificar les incidències de les alumnes són algunes de les qüestions que s'han abordat aquesta tarda al Saló Albella de Pineda.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto