For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Última empenta del curs al Projecte Júlia’s!
Contacte
 
CA ES

Última empenta del curs al Projecte Júlia’s!

Última empenta del curs al Projecte Júlia’s!

Des de FES SOMRIURE, l’escola solidària de Pineda, estem molt satisfets amb els resultats del projecte Júlia’s. Conscients del camí que ens queda per recórrer, volem acabar el curs donant-li una última empenta. Per això us convidem a un aperitiu musical solidari al Port de Tarragona el proper diumenge 17 de juny, per a totes les famílies i amics d’Avantis i Pineda.

Aquesta trobada familiar festiva, de celebració i agraïment, comptarà amb:

- actuacions musicals de famílies i alumnes de l'escola.
- recorregut en "golondrina" gratuït per als primers 50 inscrits.
- taller de polseres Júlia’s.
- projecció de l’audiovisual “Un regal a la nostra aula” fet pel doctor Matilla -principal investigador del fàrmac per a la curació de l’Atàxia de Friedreich-, en col·laboració amb les alumnes de 5è de Primària. 

L'entrada al recinte és gratuïta (vegeu plànol de la zona); per recolzar la causa solidària es podran comprar tickets de vermut i aperitiu per 2€ i 3€. Preguem confirmeu la vostra assistència en el següent enllaç

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto