For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Tres dies d’aprenentatge vivencial a Osca
Contacte
 
CA ES

Tres dies d’aprenentatge vivencial a Osca

Tres dies d’aprenentatge vivencial a Osca

Les alumnes de 6è de Primària han finalitzat el mes d’octubre amb una convivència a  Los Bancales, Osca. Durant els dies 29, 30 i 31 van gaudir dels bells paratges del Sobrarbe i Somontano.

Com és tradició a l’escola, van visitar el santuari de Torreciudad, on van poder aprofundir en molts aspectes de la seva història i fer una petita ofrena a la Mare de Déu.

Durant aquest breu però intens viatge van conèixer de prop molts oficis artesanals, un tema que forma part de l’assignatura de Coneixement del Medi. En aquesta línia, van visitar l’empresa Vicens, situada a Agramunt, on van aprendre quin és el procés d’elaboració dels torrons.

Al poble de Naval, província d’Osca, van visitar les salines i els van explicar el procés d’obtenció de la sal. En el mateix poble, en David, l’alfarer, els va ensenyar a fer gerres de terrissa. L’ultima parada va ser a Benabarre, un entorn molt agradable des d’on es veuen les muntanyes del Montsec de fons. Allà van treballar l’elaboració del formatge a partir de la llet de les cabres.

Aquesta convivència va resultar realment profitosa per les alumnes, ja que a través de l’aprenentatge vivencial van treballar continguts acadèmics alhora que gaudien d’un entorn molt agradable i posaven en pràctica valors essencials per la convivència entre companyes.   

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto