For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Tres alumnes emprenedores premiades en el Campament d'Innovació
Contacte
 
CA ES

Tres alumnes emprenedores premiades en el Campament d'Innovació

Tres alumnes emprenedores premiades en el Campament d'Innovació

La setmana passada, un grup d'alumnes de Batxillerat va participar en el Campament d'Innovació de Junior Achievement per a joves emprenedors. Allí, alumnes de 6 centres educatius catalans es van enfrontar a un repte: presentar un pla de negoci que solucioni de manera innovadora una necessitat o problema real.

Tres alumnes de Pineda, juntament amb els seus equips de treball, van ser premiades: Patrícia Olivas, que va rebre el primer premi i es va classificar per a la final europea que se celebrarà pròximament a Madrid; Mary Joyce Avedaño va guanyar el 2º premi i Miriam Schirinzi va quedar classificada en tercera posició.

En finalitzar l'acte, els integrants de cada equip van poder comentar diferents aspectes dels projectes amb membres del jurat i altres personalitats assistents a l'acte.

 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto