For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Tres alumnes de Pineda participen a la final estatal del concurs Pangea
Contacte
 
CA ES

Tres alumnes de Pineda participen a la final estatal del concurs Pangea

Tres alumnes de Pineda participen a la final estatal del concurs Pangea

Aquest dissabte tres alumnes de Primària de Pineda han participat a la final estatal del concurs Pangea, que s’ha celebrat al campus de la Universitat Abat Oliva CEU de Barcelona.

Pangea és una iniciativa educativa europea que té com a objectiu motivar els estudiants de Primària en l'assignatura de matemàtiques a través de la celebració de concursos. Al llarg del curs, les nostres alumnes de Primària s’han presentat a fases prèvies, quedant com a finalistes de la nostra escola a nivell estatal  l’Alejandra Reyes, la Paula Ceprián i la Mireia Nafría.

Des de Pineda els hi donem l’enhorabona per haver arribat fins a aquesta fase i esperem que els resultats sd’aquest prova siguin molt positius!

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto