For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Trendacción: el món el mouen les idees
Contacte
 
CA ES

Trendacción: el món el mouen les idees

Trendacción: el món el mouen les idees

Les alumnes de Batxillerat que participen a La Redacció, una activitat del Programa d'Excel·lència, han llançat una iniciativa anomenada TRENDACCIÓN. Elles mateixes descriuen el seu projecte com “un mitjà de comunicació que circula sobre els rails del present, compost per un equip inquiet, actiu, i amb ganes de menjar-se el món”.

Trendacción pretén estar al corrent de totes les tendències, però sobretot de música, literatura, i societat, especialment del tema de la família. “Els temes estan programats mensualment, encara que cada setmana aprofundim en un aspecte que ho caracteritza; per exemple: si un mes treballem la societat, una de les setmanes abordem el tema de la solidaritat”, asseguren les alumnes.

Treballen a través de tumblr., una xarxa social que facilita treballar amb vídeos, imatge, text, notícies, etc. Així, de cada tema generen “posts” de notícies, vídeos i àudios. També podeu trobar-les a Twitter.

Des de Pineda animem a aquestes alumnes a continuar donant forma i empenta a aquesta iniciativa que ja està començant a tenir ressò aportant un punt de vista diferent a la societat.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto